24 Mart 2012 Cumartesi

Muzigin ifade ettikleri...

Muzik, sadece ruhun anladigi bir lisandir, ruh muzikten anlar ama asla onu kelimelere ceviremez, bu nedenle kelimelerin bittigi yerde muzik konusur... Muzik, dinlemesini bilene Tanri`nin resmidir ve ruhun dans etmesidir mutlak hakikatle, bosluktaki anlam ve anlamsizligin adi O`dur.

Hayat, zaman zaman meydan okudugunda, hayaller hic gerceklesmeyecek gibi gorundugunde, hayatin icinde hala derin, a...rdindan gitmeye deger seyler oldugu dusuncesi, yavas yavas umutsuzlukla degismeye basladiginda muzige siginiyorum, belki de gerceklesmemesi aci veren hayalleri en derin beklentileri muzikte yasiyorum, buyuk bir huzur icinde... Kendimi teselli ediyorum hala guzel "bir seyler" olabilecegini dusunmek isteyerek ve hayallerin, beklentilerin gerceklesmesi icin en azindan bir "umut" oldugunu dusunerek... Ruhumu huzurla ve hayallerle besledikten sonra yine aci ve hayal kirikliklariyla dolu yasam devam eder ama yeniden yeseren umut tohumlari vardir bu kez.

Sonra kisir dongu... Yine yalnizlik, her solukta yurekte hissedilir ve uzer, hayat bizle iyi gecinmiyordur da, sonra siginacak bir yerler aradigimda yeniden muzigi bulurum...
Devam Edecek
                                                                                                 Ozan

3 yorum:

  1. daha önce arka planda çalan bir fon müzik vardı. ne oldu ona?

    YanıtlaSil
  2. Sanırım yenilemem gerekiyor linkini :)

    YanıtlaSil
  3. arkaplan resmi ile çok uyumlu duruyordu

    YanıtlaSil